Profiteren van aantrekkelijke premies?

  • 18-042-Voordelen-en-premies
    Voordelen & premies
    Doe uw voordeel met beschikbare fiscale voordelen en premies

Woont u in het Vlaamse Gewest? Dan is het mogelijk om fiscale voordelen en premies te ontvangen voor de installatie van uw Kinedo DUO.
 

VERLAAGD BTW-TARIEF
PrivĂ©woningen die tenminste tien jaar zijn bewoond, kunt u laten renoveren tegen het verlaagde btw-tarief van 6%. De levering en plaatsing van uw DUO dient te gebeuren door een professional.
 

INKOMENSAFHANKELIJKE PREMIES
Ook kunt u in aanmerking komen voor diverse premies als tegemoetkoming in de kosten voor het verbeteren of renoveren van uw woning. De premies zijn afhankelijk van uw inkomen, uw woning en de ingediende facturen. 
 

AANPASSINGSPREMIE*
U bent minstens 65 jaar oud en schaft DUO aan om uw badkamer toegankelijker te maken ten behoeve van uw fysieke gesteldheid.

VERBETERINGSPREMIE*
U wilt uw woning verbeteren of uitbreiden omdat ze niet meer aan de kwaliteitsnormen voldoet. Uw woning is minimaal 25 jaar oud.
 

RENOVATIEPREMIE*
U wilt uw badkamer renoveren en uw woning is minstens 25 jaar oud. Dan kunt u in aanmerking komen voor de renovatiepremie. 

Alle informatie over de exacte voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze premies vindt up op de volgende sites  
https://www.premiezoeker.be of 
https://www.wonenvlaanderen.be/premies

 

VAPH
Het VAPH subsidieert hulpmiddelen en aanpassingen zoals Kinemagic, die noodzakelijk zijn voor personen met een handicap om hun dagelijkse leven beter te kunnen organiseren. Kijk op www.vaph.be voor meer informatie.

1485